Winter School: Comparative Studies in Adult Education and Lifelong Learning

Datum: 05.02.2018, 09:30 - 15.02.2018, 18:00

The international Winter School “Comparative Studies on Adult Education and Lifelong Learning“ is dedicated to analysing and comparing international and European strategies in lifelong learning. Based on social policy models, lifelong learning strategies in Europe, including selected European countries, will be subject of a critical analysis. Furthermore, subtopics of lifelong learning have been chosen for an in-depth comparison and analysis of the situation in various European countries.

More information you can find here